milla persson

SCORETT

Kategori: Allmänt

Äntligen slutat! Jobbat mån, tis och fre-sön den här veckan. Alltså de dagar jag inte gått i skolan. Bra med pengar. Men nu vill jag bara hem och lägga mig i badkaret. Kanske fortsätta äta på min ben&jerry's. Låter som en bra idé! Bilden är från idag. Busade med Tussan när jag höll på städade lagret lite. Såg för jävligt ut! Men nu är det fint och man kan gå där utan problem haha..

PEANUT BUTTER CUP

Kategori: Mat

Det är mycket nu alltså. Skolan, studenten, jobb... Dock gillar jag det! Men det är jobbigt nu när projektarbetet ska in. Det är en så stor grej av hela gymnasiet. Jag vill verkligen få ett bra betyg på det! Ikväll kommer iaf Jacis hit och tar hand om mig, behöver det. Men först blir det VIP-kväll på forumgallerian. Aldrig varit på det, då man måste ju kika vad det är.
PS. Har ni inte käkat denna glass och ni gillar snickersglass: ÄT ÄT ÄT! Har två tredjedelar kvar, så jag ska äta lite ikväll hihi.

FOTO A

Kategori: PHOTOS


Har första lektionen, och hade en uppgift som skulle in idag. Så det vara bara att gå ut och fota! Dock är jag inte så high på photoshop. Man använder det ju aldrig. Annat för dem som har tillgång till det... Känns bara wierd att sitta framför det programmet. Kanske borde man investera i det så man lär sig någon gång? Jag får nog min kamera i studentpresent också, så då lär man ju nästan ha photoshop. Jaja, värt att tänka på!

ETT LIVSTECKEN

Kategori: Allmänt


Ja, jag lever! Bloggappen funkar inte... Har inte riktigt tid att sitta vid datan, så mobilen är ju perfekt när man sitter på bussen eller på lunchrasten. Men nej då, det ska självklart strula. I vilket fall så ska jag göra ett helt inlägg om Berlin, där jag berättar allt jag varit med om. Men nu ska jag mysa med min fina pojkvän. Haha jag ser ut som ett retard på bilden, men jacob har sett mig värre. Så bryr mig inte speciellt mycket. Tack och hej!

FRUKOST

Kategori: Mat

Skrattade åt mig själv efter jag gjort frukosten. Tänkte äta yoghurt, men orkade inte göra det (hur jobbigt är det liksom?). Sen sneglar jag på fruktskålen och börjar göra fruktsallad. För det är ju absolut inte jobbigare. Haha... Men gott var det!

MAXIKLÄNNING

Kategori: VILL HA


Riktig snygg långklänning! Gillar mönstret. Dock ska det ju alltid vara något man inte gillar... Som det där lufthålet nedaför brösten. Kanske skönt. Vad vet jag liksom. Den här klänningen kommer från Asos och kostar bara 308 kronor. Kap? - Ja!

EN BEGIE SANDALETT

Kategori: VILL HA


Dessa ser riktigt sköna ut och jag gillar färgen. Neutral färg, vilket är bra, då jag skulle kunna använda de på krogen sen också. Funderar naturligtvis på dessa till Studenten. Gillar dock inte detta krimskrams över remmen... Varför inte bara hålla de enkla? Men de kanske inte gör något. Ska kolla lite i Berlin. Kanske hittar några fina där. Men annars har jag ju mina från Scorett som reserv.

LILLASYSTER FÖR SALONG NOIR, STHLM

Kategori: PHOTOS

Tre häftiga bilder lillan tagit för en salong i Stockholm. Den svarta är min favorit! Tycker den är underbart dramatisk och bara härlig. Klart man blir lite stolt när man ser alla bilder hon tar. Hoppas hon upptäcks på riktigt snart. Skulle ju vara grymt för henne!

Church Street- och biomys

Kategori: Mat

Igår så kom Jacob med förslag att åka till Gävle och äta mat och kolla på bio. Inte mig emot. Var fullsatt överallt, gick inte att boka bord. Så vi drog till Church Street där man helt enkel bara får vänta. Testade kycklingen som alla äter. Vidrigaste kycklingen jag ätit. Usch.. Aldrig mer! Blev ändå mätt på deras American dollar chips - bästa någonsin. Sen kollade vi på Oblivion, ny film med Tom Cruise. Lite annorlunda, men jag gillade den starkt!

TJEJKVÄLL PÅ SLICK

Kategori: Allmänt

Igår åkte jag, Sofie & Jossi först till Valbo för att Sofie skulle köpa studentklänning. Efter det åkte vi till Gävle, till heartan. Var nämligen tjejkväll där, vilket innebar fri entré, goodiebag, gratis rosévin och snacks. Jag trivdes! Synd att vi inte drack bara... Så det ni ser på bilden fick vi i våra goodiebags (+ erbjudande på poledancing), ingen höjdare! Men lite kul ändå :)

YORKSHIRE TERRIER

Kategori: VILL HA


Någon gång i mitt liv SKA jag ha en sådan här hund. Hur söta som helst! Man kommer ju vilja göra allt för dem.

FYRA DAGAR TILL BERLIN

Kategori: Allmänt


Shit, det är bara fyra dagar till vi åker på Business Trip!! Kommer ihåg i ettan när treorna åkte. Man var så avundsjuk. De fick ju dock åka till Magaluf, så lite orättvist känns det ju. Men nu när man har arbetat lite om Berlin och tagit reda på bra uteställen och shopping, så känns det bra alltså. Kommer bli så jävla grymt!

FIFTY-SIX YEARS OLD

Kategori: Allmänt


Idag var det min mammas dag. Imorse till morgonkaffet fick hon sitt första paket. En fin blommig klänning som passade henne jättebra. Där lyckades jag! På eftermiddagen kom Storebror hit också. Mamma ville ha pizza till middag - så det blev pizza! Sen fick hon även nya vinglas och ett presentkort på Indiska på 400 kronor av oss. Men det bästa måste nog vara att Hasse kom ihåg mammas födelsedag för första gången, och de har varit tillsammans i ca sex och ett halv år. Han hade iaf skickat blombud idag, röda rosor. Så romantiskt!

LEATHER JACKET IN BURGUNDY

Kategori: Outfits


Kom på att jag har ju en vinröd skinnjacka numera i min garderob. Så jag slängde på mig den. Sen hittade jag mina boots som jag haft i ca tre år och bara använt ett fåtal gånger. Så de fick åka på de med. För övrigt så älskar jag min väska. Nästan glömt bort den med haha. Borde gå igenom min garderob. Tror seriöst jag inte borde ha massa lådor. Utan allt borde hänga framme eller stå framme på hyllor. Annars glömmer jag bort dem...

Skinnjacka, tjocktröja & halsduk - Ginatricot | Jeans - Bikbok | Väska - Accent | Gamla boots | Brillor - Marknad

SÅ.JÄVLA.SKÖNT!

Kategori: Allmänt


Jag har INGA röda uppgifter. SÅ JÄVLA SKÖNT! Okej, jag brukar inte ha det. Men när man har en oinlämnad uppgift så tynger de ner en. Allt blir så himla mycket jobbigare. Man orkar inte ta tag i saken liksom. Idag fick jag någon kick. Haft prov på alla religion, skrivit och analyserat en marknadsundersökning och skrivit fotografins historia. Nu ska jag bara slipa (läs: skriva) på projektarbetet. Men där är det ju bara att skriva lite. 

Nu ska jag njuta av resten av kvällen. Det är ju faktiskt mammas födelsedag idag!

BLACK HAWK SINCE 1986

Kategori: New in


Paniken som uppstår när man inte har med sig ett enda plagg för krogen till pojkvännen. Som tur är, så är min farbror och hans tjej helt underbara. Sov där på fredagen, och på lördagmorgon åkte vi in till stan och jag fick gå runt där i lugn och ro. Dock stressad som ett as så, så mycket lugn blev det inte... Denna fick hänga med hem och med ut på krogen. Till detta hade jag mitt guldiga ID halsband & svarta jeans, men också ett oranget läppstift. En riktigt färgklick med andra ord.

T-shirt - Cubus, 149:-

CÉLINE PHANTOM BAG

Kategori: VILL HA


Min absoluta drömväska är Céline Phantom Bag. De går lös på fler tusenlappar än jag kan räkna på fingrarna, vilket betyder att jag inte kan köpa en äkta nu. Men när jag jobbat i många år och jag har pengarna,  då ska jag fan i mig unna mig en riktigt fin väska! Men iaf, jag gick in på bloggare som hette Josefin (ni hittar henne hääär) som hade hittat en liknande på ebay. Jag har letat hur länge som helst efter en sån väska där, utan resultat. Så tror ni jag blev glad när hon skickar en länk till mig? Superglad!

Här under ser ni väskan jag ska beställa hem!



LEOPARD

Kategori: VILL HA

De är ju förjävla snygga alltså! På rean nu dessutom. Dock så tycker jag att 36orna kanske var lite för korta? Hoppas 38 finns i stan och att de är längre. Det är de enda jag hatar med långa ben. Finns aldrig byxor i rätt längd...

SUPERFLEX

Kategori: New in



Recession på dessa byxor från bikbok: Riktigt sköna! Är verkligen superflexibla. Underbara att jobba i när man är i butiken. Sköna annars också. En sak jag dock inte gillar är att det fastnar hur mycket hår och damm som helst på dem. De är som tygleggings ungefär... Så det gäller att man har rollern med sig vart man går i dessa "jeans". Annars är det perfekta! Nästa gång ska jag dock testa DrDenim. Ska vara en favorit hos många!

Superflex Never Denim - Bikbok, 499:-

EN MARINBLÅ DRÖM

Kategori: New in


Äntligen min! Köpte den till långfredagen och det var verkligen ett riktigt bra köp. Velat ha just en marinblå hur länge som helst med trekvartsarmar. Så jag fann min shoppingdröm, kan man säga. 

Bikbok, 249:-

SLAPPA KOSTYMBYXOR

Kategori: Outfits

Idag slängde jag på mig kläderna snabbt efter att Tobbe ringde och sa "kom in NU!". Så blev slappa kläder. Mina slappa kostymbyxor som legat gömda. Riktigt sköna och snygga! Så idag har jag gått lite på stan med Tobbe, varit in på en lektion och fått en till jobbig uppgift... Sen gick jag till Scorett och prata lite med tjejerna och fick lite papper påskrivna. Lämnade även ett CV hos en butik. Spännande spännande... Dock vill jag inte ha det jobbet, men det är iaf i butik. Det är väl det viktigaste. 

Kappa - H&M | Tröja - H&M(?) | Kostymbyxor - Bikbok | Halsduk - Indiska | Väska - Scorett

HIGH HEELS

Kategori: VILL HA

Vill ha flera par färgglada klackar. Dessa tyckte jag var härliga! Alla kommer ifrån nelly och alla kostar under femhundralappen. De korallfärgde pumpsen vill jag mer än gärna ha! Och de blåa tror jag är riktigt sköna att 
gå i faktiskt. Jag hade dock valt dessa skor utan nitarna. De var inga höjdare...

She's still dancing in my head

Kategori: Milla


Två bilder från några månader sedan. Eftersom att min kamera är så jävla kass så vill jag inte använda den... Hoppas jag får en ny i studentpresent av morbror! Jaja, nu är min extremt fula utväxt borta. Så skönt! Nu ska jag bara ta det lugnt och försöka njuta av de sista timmarna av lovet. Good nighty!

För övrigt så är min favoritlåt för tillfälligt: Eric Turner - Dancing in my head. Blir så glad av den låten. Tänker bara på sommar. Åh vad jag längtar till värmen...

IMPULSIVA

Kategori: VILL HA


Igår när vi hade druckit några glas vin och hon några glas redbull vodka, så bestämde vi oss för att beställa halsband. Tre stycken dessutom. Två silver och ett guld. Ett silver till mig, och sen ska Sofie få ett av mig i födelsedagspresent och sen ville hon ha ett i guld också. Vi beställde från melba.se. Dumt kanske, eftersom jag har blivit en höjdare på att hitta grejer på ebay. Dock fanns det inte sådär superbilliga, men dessa för 84 blir åtminstone hälften så billiga & ser exakt likadana ut (Iaf på bild). Så jag funderar på att kanske skicka tillbaka mitt och göra en beställning via ebay. Vi får se, vi får se.

GÅRDAGEN

Kategori: Allmänt


Jag kan aldrig sova länge dagen efter ett alkoholintag. Så kan lika gärna berätta om gårdagen. Började dricka vid fyra-tiden, sen drog Sofie, jag & Jossi in till Gävle runt sju-tiden för att käka på Church Street och föra ännu mer. Timmes väntan där, så vi pallrade oss vidare. Gick till Helt enkelt, lika lång kö där. Så fick bli Buddy´s. Funkade det med. Jag var full, så vad som helst gick bra typ. Sen skulle vi till mingel & bar och dricka rosa pantern. Det var någon kväll där så det kostade 150 spänn bara för att gå in där. Aldrig. Så vi förade på handikapptoaletten på Mcdonalds. Skäms på oss

Kvällen slutade iaf på älskade heartan och jag hade riktigt kul! Träffade mycket folk och var lagomt rund under fötterna. Nu vill jag bara pussas och mysa med Jacob. Men han ska sova länge till... Får bli några avsnitt gossip.

THE BEST COMBO

Kategori: VILL HA



Helt kär i kombinationen leopardmönster med guld. Så sjukt snyggt! Jag vill ha ett jobb, så jag tjänar lite extra i månaden så jag kan få unna mig något fint. Då hade jag garanterat klickat hem något, eller allt av detta. Skorna har jag redan. De är fortfarande väldigt hårda. Men när det mjuknar upp lite kommer det säkert bli mina favvosar. Nu måste jag springa och käka oboy & mackor med Jacob som skriker ifrån köket, tja!

Tröja - Bikbok | Byxor - H&M | Skor - Vagabond, Scorett | Väska (Céline-kopia, så snygg) - Melba.se | Klocka - Michael Kors | Statement-halsband - Cocoo.se

FÖRSTA FOTBOLLSTRÄNINGEN

Kategori: Träning


Jävlar i helvete vad nervös jag var innan och under träningen. Men bra gick det! Måste lita lite mer på knät, men inte för mycket som förra gången. Brast efter en överstegsfint. Inget att rekommendera alltså! Men idag gick det bra. Inte tappa bollsinnet helt, men mycket träning behövs. Inga närkamper vågade jag mig på heller, men det kommer, det kommer. Kan inte förvänta mig att jag ska vara på topp på första träningen liksom... Skynda långsamt som ortopeden min säger. 

Så jävla kul! 

DONE, AND DONE!

Kategori: PHOTOS

Bild från flickr.

En inlämningsuppgift inskickad och ett jobb sökt! Inte lika kul när man måste posta eller åka till butiken för att lämna CV:t, känns som att jag bara kommer glömma det. Men förstår ju att de vill träffa "kandidaterna" också. Men nu vill jag bara lägga mig i sängen och somna till Gossip Girl. Imorgon ska jag träna fotboll för första gången på vääääldigt väldigt länge!

GJORDE MIN DAG LITE

Kategori: Allmänt


Skulle kolla ifall gymmet hade dragit pengar, och det hade dem nu som tur är! Sen såg jag även att jag fått pengar av Jacob som han var skyldig mig. Huuur söt som helst! Sånt där kan verkligen göra ens dag. Nu ska jag springa ut till honom snart och pussa på honom, och berätta för honom hur mycket jag tycker om honom också. Världens bästa!

TRANSPARENT SOFFBORD

Kategori: Inspiration

 
Transparenta soffbord... hur snyggt som helst! Men det är ju inte direkt något man kan slänga in här i Jacobs kåk. Skulle bara se för dumt ut. Då vill man ha en vit och fräsch lägenhet/hus, precis som Sara. Längtar till jag får egen lägenhet, eller delar lägenhet med något. När man kan göra precis som man  vill. Nu ska jag bara hitta mig ett jobb. Finns inte direkt mycket inom handeln som erbjuder heltid eller 75%... Så det gäller att ligga i! Ska börja söka mer i maj, då skolan börjar gå mot sitt slut. Ingen som vill anställa en nu när man fortfarande går i skolan liksom... 

FEM ÅR AV SAKNAD

Kategori: Allmänt

Idag var det fem år sedan som Sandra gick bort. Lilla skruttan... Känns så overkligt att hon inte är här med oss. För mig känns det som att hon bara flyttat till någon ort längre bort och kommer tillbaka snart. Men sen när jag inser att hon faktiskt inte kommer tillbaka så hugger det i hjärtat. Hon är liksom borta för alltid. Det är tungt att inse. Tror inte jag vill det riktigt. Jaja.. Stor saknad!
Åkte iaf till graven idag och ställde dit en hjärtformad kruka med påskliljor i. La även lite kvistar på sidan om och skrev med hjälp av dem att vi älskar henne, vilket vi gör så att det gör ont.

HUR JAG HITTAR SAKER PÅ EBAY

Kategori: VILL HA

Använd inte datan när du sitter och ströletar. Appen funkar mycket bättre och det är där jag hittat allt. Jag "watch'ar" dom och kollar sedan närmare på grejerna på datan, då dom ligger på min ebay-sida. Jätteenkelt och brà! Söker på engelska. Vet inte om det har någon betydelse? Kanske ploppar upp mer då, inte vet jag. Hoppas det hjälper er som undrar.

Här på bilderna ser du lite av vad jag vill klicka hem snarast!