milla persson

MIN FINA FLICK... POJKVÄN!

Kategori: Allmänt

 
Haha håret på Jacob har blivit helt sjukt långt nu! Men man ser ju topparna. Måste klippa sig alltså... Kan inte tänka mig honom i rakat eller som han förslog igår: dreads. Aldrig! Han måste ha håret på huvudet. Det är liksom han. En del av honom jag blev kär i. Nej, men jag älskar honom i vilket fall. Kanske kommer gråta första månaden, månaderna. Håller tummarna för att han går med på att klippa av ca 15 cm istället :)))

BRACELETS

Kategori: Accessoarer

Dagen innan operationen så drog jag och Jenny en shoppingrunda och en riktig "catch up". Var hur trevligt som helst och jag fyndade en hel fel. Förutom min drömkofta och lite annat, så hittade jag dessa armband. Nyinkomna var de då. Tjugo riksdaler styck, var inget snack! Jag tog alla färger, och blev/är ganska lycklig över det.

Ur & Penn är riktigt bra när de kommer till klockor och armband. Väldigt bra priser måste jag säga, och kvaliten är faktiskt rätt bra! 

KORSBANDSOPERATION 08.00

Kategori: AllmäntOm en timme kommer jag sövas ner. Om två-tre timmar kommer jag vara hel igen. Men man vet ju aldrig, det kan ju faktiskt gå fel med någonting. Jag är verkligen så sjukt rädd när det kommer till sånt här. Tänk om jag vaknar upp och kan inte prata? Hela mitt liv är ju förstört då. Menar, vem vill ha en kompis de inte kan kommunicera med? Vem vill ha en flickvän som är som en bebis igen? 

Jag håller verkligen tummarna för att allt ska gå bra. Och om jag nu får en propp så vill jag bara att mina fina vänner och familj ska veta hur mycket jag älskar dem! Jag gråter nästan haha... Jaja! Om en timme som sagt... 

 

BOOTS

Kategori: Inspiration

Älskar boots! Kan vara det bästa som finns. Dessutom tycker jag om modet nu. Det som är hett i höst inom "skovärlden" är svetsiga skor och tjock klack. Den tjocka klacken ligger mig varmt om hjärtat! Jag har inte än vågat mig på ett par spetsiga skor. Vet inte riktigt om jag passar i det. Men jag får väl prova att ströva runt i butiken. så får jag se hur det känns. Kanske är mycket snyggare på? I vilket fall så här är några av mina favoriter. Alla kommer ifrån Scorett, förutom den första kängan och andra stöveln. 

 

1. Nly shoes, 499:- | 2. Tiamo, 699:- | 3. Scorett 999:-4. K.Cobler 1300 :- | 5. Tiamo 699:- | 6.The Urban Project 1800:- | 7. The Urban Project, 1600:- | 8. Ellos, 1499:- | 9. Dr Martens, 1400:- 
 

KAN INTE ANDAS

Kategori: VILL HA

 

Okej... Don't panic, don't panic! Ser ni vad jag ser? Ser ni likheten jag ser? Ser jag dem perfekta skorna på nellys hemsida? Är det sant? 349 kronor?!?! Jag håller på dö. Mamma kommer döda mig om jag beställer dessa, men hur kan jag låta bli? Det är liksom 1150 kronor billigare än orginalen. Jag måste ringa mamma. Så avslutar jag detta inlägg. Eller nej, ska jag ringa Wick och dela på dem? Återkommer med svar.

VAS DAGG, SVENSKT TENN

Kategori: VILL HA 

Har kärat ner mig totalt i en vas?! Är jag 19 år eller 35...? Men den är ju så fin! Dock har jag inte någon lust med att slänga ut 2500 kronor på en jävla vas. Men titta kan man alltid. Dessutom har jag sett att de finns lite kopior här och var. Sen har tanken även slagit mig att bara köpa en fiskskål och använda som vas. Finns ju billiga för bara 99 kronor. Då har den visserligen inte samma mönster, men det är främst formen jag älskar! Ska bli kul och se hur jag kommer att stilla detta sug. 

Bilder: Marie Serneholt, Trendenser, Svenskt Tenn och google.

FLER BILDER FRÅN STUDENTEN

Kategori: Allmänt

Idag när jag kom hem från jobbet så hade mina studentbilder ÄNTLIGEN kommit! De hade först skickat de till vår gamla adress och sedan bara skitit i att kolla upp min nya adress.. Nackdelen med att flytta! Men sen fick jag även mejl av min farbror och hans sambo. De tog också lite kort under studenten, och idag fick jag se dem. Så jag lägger upp dem här, bloggen är ju ändå till för att slänga upp lite bilder.

Bästa klassen någonsin. Saknar alla så sjukt mycket!! Kan inte ens föreställa mig hur det kommer vara i höst när vi inte kommer träffas igen. Nästan så jag fäller en tår... Cop10 <3

OTROHET

Kategori: Allmänt

När jag kollade på The OC igår så brast mitt hjärta lite. Sandy var otrogen mot Kirsten. Sedan i en annan serie var en annan kille otrogen mot sin flickvän. Det högg till i hjärtat. Tänk om det skulle hända mig? Inte bara mitt hjärta skulle brista, utan hela jag. Varför finns otrohet? Varför ska folk vara otrogna? Känslan av att känna sig otillräcklig, är inte direkt den bästa känslan i världen... Om man inte kan hålla sig till en, så kanske man inte borde vara i ett förhållande. Lite så känner jag. Och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag slipper vara med om det, och alla mina nära och kära.