milla persson

DET BÄSTA MED HÖSTEN...

Kategori: VILL HA

...är ju alla höstnyheter! Jag älskar hösten och våren när det kommer till "mode". Det är det enda som får mig att tycka dem årstiderna är lite sköna. Jag älskar alla höstnyheter som kommer till Scorett! Så jävla snygga! Jag vet inte om jag tycker att dessa nedanför är otroligt fula, eller jävligt balla? Hmm.. Jaja, om ni vill ha snygga skor i höst, så kika in på Scoretts hemsida och under "nyheter på väg". Man längtar nästan lite till hösten då alltså... haha!
 

ALANYA

Kategori: Allmänt


Råka snubbla in på ett gammal mobilalbum där bland annat några bilder från Alanya låg. Vi hade så himla roligt då, fast det var en del småproblem. Solade och badade varje dag. Festade en hel del, men var ändå rätt lugna. Gud vad jag älskar att vara utomlands! Hade jag varit gjord av pengar, så hade jag lätt åkt minst två gånger om året. Tyvärr så är man ju fattig... Och min lön på Scorett är inte den bästa, men den lär också sparas. Förhoppningsvis åker Jacob och jag i vinter. Skulle vara så himla skönt!

JACOB, ÄLSKAR DIG.

Kategori: Allmänt



Jacobs och mitt förhållande är väldigt livligt om man säger så haha.. Det är nog bara för att vi (jag, kan inte tala för honom haha...) är så himla kär, så jag vet inte vad jag skulle göra utan honom. Jag tänker jämt på hur rädd jag är för att han ska lämna mig, istället för hur glad jag är som har honom vid min sida. Det är något jag måste komma ihåg, tänka om. Gör om, gör rätt - känner jag lite. Är så fruktansvärt glad att jag har Jacob. Pirrar fortfarande i magen, och älskar varenda kroppsdel av honom. 

Så nu har jag tänt ca 15 ljus och bäddat nytt. Nu ska jag bara pyssla om honom!
 

MINIMOJ & SNUFFLAN 4 ÅR!

Kategori: Allmänt


Mojen besegrade sin polle till slut.

Våra grisar är nu 4 år gamla! Vilket motsvarar 28 år i kattår. Gamlingar... Men jag gav dem i vilket fall en kattårta gjord på oxköttsmousse med "godishjärtan" och kattben. Haha intressant va? Nej men tycker den blev lite söt. Ni kanske tycker den ser lite liten ut, men mer än halva är faktiskt kvar. Dock mosad, för Mojen gillar inte godisarna, så han körde ner ansiktet i tårtan så han kom åt moussen. Jaja, vi har fina och underbara djur. Skulle aldrig kunna vara utan katt tror jag. Katter är verkligen livet!

THIS IS THE END STATION

Kategori: Outfits

Linne - H&M trend | Shorts - Le'vis | Klackar - Scorett

Ser ut som att jag har hängpattar på bilderna när jag visar ryggen. Anledningen var den att jag drog ner min bandlösa bh, för att den inte skulle synas i ryggen. Jag trodde det såg bra ut då... haha, tur att jag inte jobbade sådär! Har lärt mig att man inte kan ha free bra på sig när man jobba eller när det är varmt ute. Därför. Sista bilden var också ganska oförberedd, men ser ju ut som jag langar posén ändå. Jaja, mer sådana här bilder kommer dyka upp i bloggen.

SIMPLE

Kategori: VILL HA

 


 
Jacka, T-shirt och Jeans - H&M | Skor - Vagabond | Kuvertväska - Scorett (Nyhet!)

En enkel men ändå snygg outfit. Jag tror jag är mer för det här enkla ja... T-shirten gillar jag riktigt mycket! Den med någon tjock kedja runt halsen, så är man klar i stort sätt. Scoretts nya kuvertväska är jag riktigt nyfiken på. Vi får tyvärr inte in Tiamo till butiken längre, så den kommer alltså inte till Uppsala. Får åka till Gävle/Valboför att spana och klämma & känna.

MUNGA

Kategori: Allmänt

På väg hem till Jacob nu. Har varit en asseg dag! Bara slöat i soffan med Fillan och Wick. Nu efter ett bad och lite mat så känner jag mig mycket fräschare. Tisdagen och onsdagen med Fillan har varit helt grymma i vilket fall! Älskar somrarna. Min reseoutfit ser ni nedanför:

ÄNTLIGEN

Kategori: New in


Efter nio månader så sitter det äntligen hyllor på väggen min. Får inte använda högklackat innan operationen och inte heller efter, så jag kommer alltså inte kunna använda mina älskade klackar i år.. Därför så har de fått en hedersplats längst upp på hyllan. Kryckorna är också framplockade. Lite mer än en månad kvar. Börjar pirra lite i magen!

PAPPA 66 ÅR!

Kategori: Allmänt


Tänk att pappa är 70 år om bara fyra ynka år... Känns helt sjukt! Han känns inte som 66, snarare som 50. Men i torsdags var det i alla fall hans födelsedag. Wick och jag åkte dit och firade honom. Efter ett tag kom även Maria och firade med oss. Blev tårta, grillat och avslutade med glass och jordgubbar. Man var riktigt mätt när man gick därifrån kan jag ju meddela haha.

UTESERVERINGAR MED MAMMA

Kategori: Allmänt



I lördags ville inte jag sitta hemma, så jag förslog för mamma att vi skulle ut och sitta på olika uteserveringar. Det ville hon! Så vi började med stationen. Gick sedan vidare till Magnussons och båthuset. Jag blev kalasfull, och fick för mig att åka på fest i Tierp. Det skulle jag inte ha gjort. Spydde sönder. Att man aldrig lär sig? Så fruktansvärt pinsamt... 740 kronor fattigare, men mamma och jag hade jättekul!
 

BÅTFESTEN/GUDINGE

Kategori: Allmänt



Hade hur kul som helst i Söderfors. Spelade kubb, drickspel och grillade. Runt 19-tiden drog jag, Jossi, Carro, Tobbe & Marwin till Gudinge. Hittade lite annat folk där att dricka med. Sedan bar det av till Gudingedansen. Ska jag var ärlig så sög det. Sämsta kvällen. Bara "förfesterna" som var roliga. Men så är det ibland. Nu vet man i alla fall att dit ska man inte igen. 

VECKORNA GÅR

Kategori: Allmänt

En sten har fallit från mitt bröst! Mitt hjärta har inte bultat högre än vad det gjorde för ett litet tag sedan. Svartsjuka är inte att leka med mina vänner!! Varför måste man vara det för? Tar bara på krafterna, och gör en ledsen. Jaja, veckorna rullar på. I helgen är det Båtfesten & Gudinge med pullorna och Tobbe & Martin. Nästa vecka är det dags för AW igen, SCORE! Älskar verkligen alla jag jobbar med. Vill alltid ha det såhär... Men bland allt festande och arbetande, så är det så jävla skönt att ha Jacob. Bara mysa, och slappna av. Nej, nu ska jag somna till desperate housewives. Är på slutet av säsong sju nu, så snart måste jag börja med en annan serie. Kanske blir grey's igen? Vi får se, vi får se...

JACOBx4

Kategori: Allmänt


Hittade söta bilder på Jacob. Några månader gamla haha. Håret hade en helt okej längd där faktiskt.
 

DREAM A LITTLE

Kategori: VILL HA


Giraff, vas - Mio | Kuddar, taklampa - Åhlens | Filt, bord, bordslampa - IKEA | Vas, träapa och spegel - Rum21

Drömmer mig bort till en egen lägenhet, som alltid i stort sätt... Finns ju så himla mycket man vill ha, men ingen plats. Dessutom passar inte de saker jag vill ha in i mitt förråd (sovrum). Här är lite smågrejer som gärna hade fått flytta med mig. Är ute efter någon/några lampor till nattduksborden här hos Jacob. Är så mörkt, och han hatar när jag tänder vår stativgolvlampa haha... Ja, hörni. Enjoy, ni som har lägenheter att fylla upp. 

SNART ETT ÅR SEDAN

Kategori: Allmänt

Tiden går så sjukt fort. Snart har Jacob och jag varit tillsammans i ett år. Det känns helt sjukt! Vi har våra motgångar, men håller ihop. Får se hur länge vi står ut med varandra haha... Nu ska jag iväg och kolla när han spelar fotboll. Alltid lika roligt!

De här två bilderna är ca ett år gamla. Tror Jacob fick mig lite på fall pga. katterna. Fullkomligt älskar djur haha!