milla persson

ÖNSKELISTA 2013

Kategori: Allmänt

Jag börjar sakta med säkert få ihop en bra önskelista att ge till Jacob. Vill inte önska mig så dyra saker av honom, så jag istället kan få fler, och även få gissa lite. Känns lite tråkigt att bara få en grej. Kan ändå inte komma på något dyrt jag vill ha, förutom en säng då. Så ni får en liten kik på vad jag redan skrivit upp. Ska även be Wick beta av något på denna lista. Hon får helt enkelt ha lite kontakt med Jacob.

Listan ska fyllas på, absolut!

MIN NATURLIGA HÅRFÄRG

Kategori: Allmänt

Jag hade fått för mig att min hårfärg var mycket hemskare. Men efter ett antal timmar på bilddagboken så insåg att jag att min naturliga hårfärg är jättefin. Det är ju så roligt att gå igenom gamla bilder. Bilder man tycker man var assnygg på, som man bara sitter och asgarvar till nu. Det var ju minst en egobild om dagen, ungefär. Språket var ju riktigt fjortisaktigt, men det tyckte man ju absolut inte då. Haha, så underbara minnen!

Men vad tycker ni? Tror ni det blir bra med denna hårfärg igen? Jobbigt bara om jag inte trivs i det bara, och får gå den väldigt långa och bleka vägen tillbaka...

HELLO YOU, GIRLS

Kategori: VILL HA

Igår var jag i Stockholm, till Scorett, för att köpa mina november-vip-skor (kan vi kalla det). Så när jag ska betata fick jag reda på att jag inte fick vip-rabatten på de skorna. Det skulle ju vara himla tråkigt att inte utnyttja vip-rabatten som är på 50%... Så jag börjar snegla åt dessa.

   Dessa skor har jag kollat på lääänge nu. Redan i somras, men jag kände inte att de var värda 1300 kronor. Men jag anser inte att skor ska kosta mer än 1000 kr hehe... Så blir huvudet efter man jobbat i skobutik några år. Det är fel - För ett par skinnskor som du tar hand om kan hålla så himla länge! Det är verkligen investeringar.


650 kronor för dessa är ju ingenting liksom.. Så ska försöka övertala mamma att inte skälla för mycket på lilla smarta, duktiga, ambitiösa, bästa-dotter-i-världen mig!
 

NYÅR

Kategori: VILL HA

De senaste tre åren har jag varit nykter på nyår. Jag har haft dricka, jag har druckit - men blev aldrig full, hade helt enkelt inte så kul som jag ville. Förra året var det bara jag och Jacob, vilket var supermysigt och roligt! Men i år vill jag bli full och vara med flera stycken. Helst mina närmaste vänner, men vill pussa Jacob vid tolvslaget också. Inte så många som vill ha nyårfest heller. Jag vet hur det är, I can't blame them!

Ska försöka komma på något bra nu, och börjar planera. Funderar i vilket fall på att kanske satsa lite på klänningen och köra på någon av dessa. Riktigt snygga!! Då ska Jacob naturligtvis matcha med fluga, det har jag redan bestämt. Så jag ska bara försöka bestämma färg hihi. Men ska spana i Rebecca Simonssons kollektion för Nelly också. Men antaligen hamnar väl de klänningarna på runt 800 kronor och är slutsålda samma dag..

Klänningarna finns hos bubbleroom, och går loss för 499 riksdaler.

INREDNINGSDRÖMMAR

Kategori: VILL HA

Soffa, Vas - Mio | Soffbord, tv-bord, säng - IKEA | Småkuddar - H&M Home | Avlång kudde - Jotex | Ljuslykta - Rum21 | Vykort - Lagerhaus 

Jacob och jag pratar lite då och då om att börja fixa på riktigt här hos honom. För ett år sedan så hade vi i stort sätt bestämt att jag skulle flytta in här, men det blev ändrade planer haha... Nu är jag jättesugen igen!! Jacob måste bara få ett jobb... Men enda jobbiga egentligen är ju kommunikationen till stan härifrån. Måste alltid se till att någon är hemma som kan skjutsa mig till Kyrkbyn/Tierp. Men pappa kanske har löst det med en bil till mig.. ;)