milla persson

NÄR MAN INTE HAR SÅ MYCKET BILDER...

Kategori: Milla

...så finns det alltid en eller två egobilder till övers. Antar att det är så att vara tjej hehe. Nej, men just nu går jag igenom Jacobs disk. Han har låtit disken stå i diskmaskinen i över en vecka, så det var ju mögel på allt :)))) Så nu får JAG skura ur allt. Typical Jacob. Aja, nu ska jag sudda bort min sura min och tänka på att ikväll ska jag göra godaste tacogratängen, och tända massa ljus. 
 
 

NOTION 1.3

Kategori: VILL HA

En enkel, men riktigt sexig klänning. Kanske kan bli en klänning jag kan bära när jag nått mitt mål? Den är ju inte supertajt, men ändå. Man vill ju inte ha någon liten klump på magen som putar ut när man bär denna (Vill man någonsin det ens?). Men jag ska ju spara pengar också. Så. Jävla. Tråkigt!!!

MED MITT HJÄRTA

Kategori: Allmänt

Minimoj... Världens bästa Minimoj! 

Idag gick jag upp kvart i sex, för att vara hos Tandläkaren tidigt. Allt såg bra ut, som tur var! Får se om jag tar tandläkarförsäkring eller inte. Hon sa att jag kanske inte tjänar på det. Så vi får se. Efter det besöket åkte jag hem och sov igen. Vaknade upp med Minimoj bredvid mig, och Snufflan sniffandes på mig. Så idag har jag hängt med Mojen hela dagen. Imorgon lutar det åt att besöka stan, då det är kulturnatten. 

DON'T WORRY, BE HAPPY

Kategori: Milla

Två bilder från dagen då jag fyllde 19 år. Då var man glad!
 

DÖSKALLAR ELLER GRODSKALLAR

Kategori: New in


Älskar att Ur & Penn säljer så billiga smycken. Tjugo riksdaler för detta armband. Vet dock inte om de liknar döskallar så mycket. Påminner mer om tecknade drak- eller grodskallar. Men fint tycker jag ändå att det är!

NY RINGLÅDA

Kategori: New in

Akrylbox - Åhlens, 110 :-

Har börjat HATA smyckesträd. Mitt träd bara stod där och såg dött ut. Så jag tog tummen ur röven och köpte mig en akrylbox. Så nu ligger de fint samlade. Dock tappar jag i snitt bort en ring varje gång jag dricker, vilket ej bådar gott i framtiden (förlovningsring, vigselring m.m.). Så nu hade jag inte så många längre... Fast använder inte ringar så speciellt mycket längre. Allt går i perioder.

ELSAS VÄRLD & ELSAS HEMLIGHET

Kategori: Allmänt

Jag kom på för ca ett halvår sedan att jag hade Elsas mode stod och dammade i bokhyllan. Hade haft den i flera år, men hade aldrig läst den. Så i våras gjorde jag det. Blev blixtförälskad! Och nu, när jag ändå bara ligger hemma. Så slog jag till på andra och tredje delen också. Har kommit ca en fjärdeldel i Elsas värld (som är bok 2/3). Ska läsa ut dem, sen ska jag ta tag i webbserien som finns på tv3 play. Beta av allt, och sätta en bock på det hela! 

UPPSALA - SÖDERFORS - GÄVLE - MUNGA

Kategori: Milla

Slänger upp en random bild, då jag inte har några som passar in här just nu.

Idag var jag hos sjukgymnasten. Hon tog bort mina plåster och tvättade rent, satte dit nya också. Kollade rörligheten och sådär. Allt såg jättebra ut. Så himla skönt! Efter det körde Jacob mig till Söderfors. Drog iväg till Gävle med Sofie & Jossi. Kollade lite i affärer, käkade och sedan blev det Brynäs - Djurgården (5-4). Nu på kvällen har jag kollat på Irland - Sverige i min ensamhet hemma hos Jacob. Funderar på att slå på Pretty Little Liars nu. Sov bara 5 timmar inatt, så jag är rätt slut...

ACNE KILLERS

Kategori: Allmänt


Förra veckan kände jag för att göra en ansiktsmask. Hade bara läst och hört bra om Acne killers innan jag använde den, så jag körde på och tänkte att jag skulle få bort den lilla finnen jag hade. Istället vaknar jag upp dagen efter med kanske 15 nya finnar. Det är hemskt! Aldrig haft såhär dålig hy! Mår så dåligt. Vill inte visa mig ute typ. Så aldrig, aldrig, ALDRIG mer denna mask! Min lillasyster fick precis samma sak. Dum som jag var, så lyssnade jag inte på henne. Så jag uppmanar er alla andra att inte slänga ut pengar på dessa dåliga masker. Fy...

Om man kollar på dessa före- och efterbilder, så kan jag ju säga att det var tvärtom...

IDOL OCH BLOGGDESIGN

Kategori: Allmänt

Här ville man kolla på idol på tvn, då Jacob bara har 1,2,4 och 6an. Men tror ni det funkar? Nej, så klart inte. Kom precis på den smarta idéen att kolla genom tv4play nu. Förut kunde man ju inte kolla samtidigt som programmet gick på tv, utan var ju tvungen att vänta till efter midnatt. Tur att utvecklingen går framåt haha! Nu ska jag krypa ner i sängen och vänta på min Jacob.

Och ja, jag har hållt på knåpat lite på designen. Orkar inte med den längre. Att bilden inte går hela vägen stör mig också, men vafan. Nu får det vara så. Det där får jag ta tag i när jag har lust igen. 

 

HÖSTJACKA

Kategori: VILL HA

Redan i våras var denna modell väldigt populär. Jag blev blixtkär, men tvekade lite. Sen var det nästan försent, med tanke på att det tar ett tag att få hem grejerna från Ebay. Men i förrgår när jag gick in på Vero Moda så råkade jag få syn på denna jacka. Den var riktigt skön, och snygg! Men jag vill gärna se hur Ebay-jackan ser ut i verkligheten först, och det skulle vara skönt att få testa den jackan också... Svårt alltså.

Ska försöka spara pengar nu till både utomlandsresa med Jacob och till London med familjen. Det skiljer ju ändå liksom nästan 500 kronor på dessa två jackor... Så kvalitet eller fynd? 

Veromoda, 800 kronor

Ebay-jackan, ca 260-295 kronor. Tycker nästan denna är snyggare ändå. Men som sagt - Kvalitén? 
 

MYS MED RUNE

Kategori: Allmänt

Fina Rune. Så social och mysig, precis som katter ska vara! Synd att Minimoj inte är likadan... 

MATBORD

Kategori: Allmänt


Idag har vi bytit ut matbordet. Väntar på att få byta ut stolar också bara. Så blir det så fint vi kan göra här, hehe. Allt kommer från hans farmor. Det har bara stått i rummet bredvid och blivit gammalt typ. Synd att inte använda det tycker jag. Jaja, en liten titt får ni allt. Finns inte så mycket mer att se här!

KRÄFTSKIVA HOS FARBROR

Kategori: Allmänt

Mamma och jag drog iväg till Trödje i lördags. Till Björn och Carina, min farbror och hans "tjej" (Finns det ingen bättre titel än flickvän? Carina är ju faktiskt en familjemedlem som varit med sedan jag inte ens kunde prata. Känns så "mesigt" att skriva flickvän haha). I vilket fall så hade vi jättetrevligt. Älskar att komma dit och bara vara. Miljön är så underbar! 

Jag fick i mig tre kräftor faktiskt. Sen fick jag smaka världens godaste köttfärspaj! Jag dog och vaknade upp i köttfärspajshimlen. Mot kvällen gick vi ner till bryggan eller udden. Där var en brasa och massa marschaller tända. Där satt vi i ca två timmar, för att sedan gå in och kolla klart på Taken. 

Fotade lite grann. Här har ni en del bilder: