milla persson

DU STÖR DIG HÅRT PÅ MIG

Kategori: Allmänt

Gårdagen var awesome. Firade Sofie och hon fyllde oss med mat & alkohol. Sen dansa vi loss på heartan och det var så himla kul! Bestämde också att jag följer med dem på Avicii på fredag, kommer nog bli riktigt kul ändå! När vi ändå är inne på musik: Fullkomligt älskar låten, du stör dig hårt på mig. Den är ju helt underbar! Den har gått på repeat sen Jacob åkte på träningen. Kan inte sluta. Texten sätter sig på hjärnan rätt snabbt alltså. Du kommer ångra dig, jag kommer ångra mig.
 

LJUSFAT I GULD

Kategori: New in

Jag har fastnat rejält för guld. Förut var jag mycket för silver, men nu har jag ändrat mig. Vill ha guld på allt nu! Mobil, klocka, smycken, inredning... you name it! Guld kan aldrig bli fel, helt enkelt. Så när H&M kom ut med sina nya inredningsprylar, så tvekade jag inte på att beställa ljusfatet i guld. Fick vänta i lite mer än en månad på det, men det var det helt klart värt! Så himla fint! Som en guldspegel! Så när man tänder ljus på kvällen, så fyller det nästan upp hela rummet. Så himla mysigt!

Observera den snygga fotostilen jag har i ägget på bild nr två ;)

Ljusfat - H&M, 129:-

TYST BLOGG

Kategori: Allmänt

Det är inte så livat på den här bloggen inte... Men mitt liv är inte så intressant, tyvärr. Jag jobbar, pysslar om min familj och tar hand om mig själv nuförtiden. Jag har inget behov av att sitta framför datan och skriva av mig, känner jag. Förutom nu, medan jag väntar på att köksgolvet ska torka, så jag kan hänga tvätten. Ja ni hör, jag har blivit en riktig hemmafru när jag är ledig.

Men för övrigt så firade Jacob och jag 1,5 år tillsammans på hans 25e födelsedag. Man märker verkligen att förhållandet går i vågor. Nu har vi en sån där period då vi är superkära igen! Sen lugnar det ner sig lite, och sen kommer en sån där smekmånad igen. Rätt härligt! Fast jag kan bara prata för mig själv, vet ju inte alls hur Jacob upplever det hela. Så känner jag i vilket fall! Men snart kommer sommaren igen, och jag kan väl säga att det var den värsta perioden förra året. Herre min Jesus, vad hjärtat fick jobba då alltså! Hoppas på en lugnare sommar i år. Utan alla fyllebråk, och dumma missförstånd.

Men längtar nå fruktansvärt till sommaren ändå. Jag fyller 20 år, Summerburst, Rhodos med Jacob & hans familj, alla danskvällar på Ön och några barbenta utgångar (med klackar ÄNTLIGEN!!).

Nu ska jag fortsätta med mina sysslor. Jag har fått ur mig lite luft här iaf. Ha det gött!