milla persson

SKOKÄRLEK

Kategori: New in

 

Träklackar, svart skinn - K.Cobler 899:- | Platå-tofflor - K.Cobler 799:- | Skinnsandaler - K.Cboler 799:- | Bruna klackar med flätade band - K.Cobler 799:-. Alla finns att köpa på Scorett!

I början av juni så fick vi reda på att vi hade vunnit en tävling på jobbet. Vi fick 20% rabatt utöver personalrabatten. Så jag gick bananas och köpte sex eller sju (?) skor. Köpte till Wick och Jacob också. Men dessa fyra köpte jag till mig själv (lämnade tillbaka platå-tofflorna senare). Riktigt nöjd! Endast använt träklackarna med svart skinn än. De andra väntar så snällt hemma på mig.

Skor är ju verkligen ren kärlek! Jag kan inte få nog! Men jag tror att om jag på något vis kan få upp ALLA mina skor på en vägg. Så jag ser vad jag har, så jag kan använda dem i första hand. För nu är jag blind. Ser jag ett par snygga skor - då köper jag dem! Utan att riktigt kolla hemma haha. Så det måste lösas. Det är nästa uppdrag.

TUSEN TRÅDGÅRDAR I TRÖDJE

Kategori: Inspiration


Äntligen ett blogginlägg, eller hur? Jag kommer uppdatera endast för min egen skull i fortsättningen. Så jag kan gå tillbaka för att kolla på alla mina bilder genom åren. Igår var vi i vilket fall hos min farbror och hans kreativa sambo Carina. Carina hade anmält sig till något som heter "Tusen trädgårdar", vilket innebär att man får en dag då man visar upp sin trädgård. Folk kommer dit för att beundra trädgården, och för att få lite inspiration & tips.

Carina är ju så sjukt duktig! Hon brinner verkligen för det här, och det syns. Min farbror och hon har gjort så himla fint. Längtar till jag flyttar till ett hus och de kan hjälpa till att styra upp min trädgård, haha!

Hon har dessutom startat ett eget företag, som säljer b.la. pallkragar och bågar till trädgården. Nedan på bilderna ser ni några av hennes produkter! För mer info: www.cawiab.se