milla persson

GÅR I INREDNINGSDRÖMMAR

Kategori: Allmänt

Det går nog inte en dag utan att jag tänker på att flytta hemifrån, eller bara att få göra om något (typ riva ner mina groteska tapeter). Jacob och jag har pratat om det ett bra tag nu, alltså flytta ihop. För ett år sedan då hade vi bestämt oss, och jag skulle flytta dit på jullovet. Idag bor jag fortfarande hos mamma och så händer ingenting i villan. Tror inte Jacob är redo, eller så vill han bara inte. För det går segare än när pappa ska slutföra ett projekt. Tråkigt, men sånt är livet. 
    Kommer ihåg att när jag var yngre så sa jag att jag skulle flytta hemifrån lika snabbt som min storebror (dagen efter studenten). Men här sitter jag. Kommer förmodligen sitta här ett bra tag till. Mamma happy = Milla happy. 

Ni får en liten titt ifrån min favoritbloggares/instagrammares garderob/sovrum: sarastenberg.se

LJUSSLINGANS ÅTERUPPKOMST

Kategori: Allmänt

Hittade ljusslingan hemma hos Jacob. Den låg ihoppackad i sin kartong, under en massa kläder. Så jag kände för att ta hem den och använda den. Egentligen tycker jag den ska sitta i ett hörn, men eftersom alla mina hörn i rummet är täckt med grejer, så fick detta bli en nödlösning. Vill bara börja inreda på riktigt hos Jacob!!! (pik)

KULOR I EN KUB

Kategori: Allmänt

Blev lite inspirerad av en tjej på instagram - therezh.

Hennes var ju absolut mycket snyggare, men tycker att min också blev lite mysig. Hade varit lite finare att blanda storlek på kulorna, men men. Tog det jag hade hemma helt enkelt! Imorgon ska jag till Stockholm med mamma & Wick. Handla sista julklapparna, förhoppningsvis, och hitta mig ett par nya svarta jeans. Vi ska självklart svänga förbi Jensen's och käka deras lunchbiff - sååå jag längtar!

HUR GRYM ÄR INTE MIN LILLASYSTER?

Kategori: Allmänt

 
 
Bilderna lånade från Mikas hemsida. Ni hittar hemsidan här.

Man är väl bra stolt alltså. Så himla fin! Någon av de här bilderna skulle jag vilja förstora och hänga upp på väggen. Älskar bilden med den gröna lackkjolen! Älskar alla bilder, men den är bara så himla härlig!

K.COBLER - I LOVE YOU!

Kategori: New in

Någon som har missat det nya märket på Scorett, K.Cobler? Så himla snygga skor! Hade mitt knä tillåtit så hade jag nog tagit några andra crazy-skor. Men är så nöjd med dessa! De är ju sådana skor man jämt kan ha. På jobbet eller på krogen, jag kommer leva i dem! Ska försöka gå in dem lite till på lördag. Funderar på att ha de då.

1100:-, Scorett. Riktigt prisvärda skinnskor!
 

ÄNTLIGEN FÅR MAN JULPYNTA!

Kategori: Allmänt

Vet inte varför, men jag har varit sååå sugen på julen i år! Har längtat och längtat! Idag åkte nya röda sängkläder fram och granen upp. Julstjärnorna åkte faktiskt upp igår. Har även bakat scones och lussebullar. Känns som att jag plockat på mig några vuxenpoäng ändå. Det är ju så roligt att hålla på fixa och dona! Och på lördag ska jag ha tjejmiddag hemma. Då får jag också hålla på dona, så himla kul!!