milla persson

SVARTVITT

Kategori: PHOTOS



Slutuppgift i Foto A. Min kära lillasyster ställde mer än gärna upp som modell. Hon är så duktig så! Eftersom det är sådana här bilder jag vill ha i min blogg m.m., så kändes det som en bra grej att göra det här som slutuppgift. Favoritbilden är nog bild nr 1! 

SHOPPING I VALBO

Kategori: New in

Idag drog jag och Jacob till Valbo. Min kropp hoppade av lycka typ, men Jacob är inte den som gillar att shoppa... Men jag hade förberett mig, trodde det skulle vara mer klagomål från hans sida faktiskt. Vi hittade iaf det vi skulle ha. Skor, skjorta och shorts till honom. Tyckte han behövde något nytt till min student hehe. Jag köpte två linne och en ärmlös skjorta som jag ska ha på torsdag på vår skiva. It's gonna be awesome!

MINIMOJMYS

Kategori: Allmänt

Älskade katt... Haha va skulle jag göra utan honom? Förgyller mina dagar! Idag så har vi myst jättemycket. Han har trappat mig på ryggen (hur skönt som helst) och magen. Nu ligger vi och kollar på Let's dance. Imorgon är det nämligen jobb på schemat och sen utgång med Fillan. Hur nice?!

ÖNSKELISTA

Kategori: VILL HA


Håller på skriver ner en önskelista till bland annat Jacob och Wick, hihi. Vill önska mig massa inredningsgrejer, men mitt rum tar inte in så mycket mer... Men får väl ha det hos Jacob isf. Så sjukt svårt att önska sig grejer! Försöker tänka på något jag verkligen behöver, men kommer inte på något. Om jag kommer på något så ska jag direkt skriva ner det i anteckningarna på mobilen. Annars glömmer man ju bort. Det här tre vill jag gärna ha iaf. Men listan ska göras längre så jag får klura lite över vad jag får.

"WORK HARD, PLAY HARD"

Kategori: Milla


Nya editen på "Play hard" med David Guetta & Ne-Yo är ju så sjukt mycket bättre! Tröttnar inte på den. Den gamla versionen tröttnade jag på efter en vecka... Så den låten går om vartannat med "Reload" och "Trumpsta".

LEOPARDIS

Kategori: Milla

Favorittröjan på och guld till det - bästa kombon! På väg ner på stan nu. Börjar jobba 14. Ska bli kul idag. Gillar när det är omexponering! Händer mycket då och sånt gillar jag. Tröjan är från bikbok och halsband från H&M.

FOTBOLL I STENHAGEN

Kategori: Allmänt

Man ska fan klä sig för vinter när man ska på fotboll. Blir ALLTID så sjukt kallt! Idag regnade dessutom.. Men alltid kul att kolla på min Zlatis. Sitter nu och väntar på maten på McDonalds. Så värt!

LEAVE THE WORLD BEHIND YOU

Kategori: Allmänt


Ryser så sjukt mycket åt den här versionen. Kan inte fatta att SHM "inte finns" längre. Nästan så man fäller en tår. Gillade den här "musikvideon" (volvoreklamen) starkt iaf. Känslofylld, minst sagt.

PREMIÄR

Kategori: Outfits

Det känns bara så fruktansvärt bra när man kan gå barbent! Nu ska jag dock försöka lugna mig och inte skaffa några fula blåmärken på benen till studenten. Jag måste vara överkänslig för att få blåmärken, bara jag nuddar något så får jag blåmärken. Så ni kan ju tänka er hur mina ben ser ut efter en krogenrunda...

JÄVLA KNÄJÄVEL.

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen hos pappsen. Kan inte sova. Kan inte sträcka ut mitt vänstra knä utan att det gör sjukt ont.. "Bra Milla, bra. Du är så jävla grym på att ta hand om ditt knähelvete..". Får bli låga skor till studenten, kanske. Jaja, försöka sova kanske? Fortfarande full.

MILITÄR

Kategori: Outfits

Favoritjackan drog jag på mig idag. Skönt med lite slappt sådär. Jackan finns lite överallt och mina brillor kommer faktiskt från Scorett. Ja ni läste rätt. Mer info om det kommer senare!

BLOMMIGT

Kategori: Inspiration

Blommigt är verkligen hur fint som helst! Vill vara somrig imorgon på studentskivan, men verkar som att det enda somriga kommer att få bli klackar... På vår skiva och studentfesterna så ska iaf benen få åka fram! Mer ben åt folket!

RELOAD, THIS IS FREE LOVE

Kategori: Allmänt


Vaknade upp runt tio någon gång. Helt utvilad. Så sjukt skönt! Minimoj kom upp i sängen och gosade lite. Sedan käkade vi brunch/lunch ute på balkongen. Där är den "fina" bilden på Mojen tagen. Efter de blev det ett varmt bad, sen var det dags att dra sig mot Söderfors för lite plugg med pappa. Köpte godaste Ramlösan. Smakar verkligen twister-glass!

Reload går på repeat heeela tiden. Jag tröttnar inte! Kommer bli så fet på Summerburst. Åh bara längtar! Prick en månad idag. Gaaaaah! Lycka!!

SYSTER

Kategori: Allmänt

Snart ska jag bege mig till stan. Ska ha betygssnack med Fredrock och sen möte med SYV. Får se hur det går. Jacob har städdag idag, och jag har hjälpt att flytta undan lite saker och sådär. Sjukt varmt! Känns jättemysigt att gå ut i solen med de kläder jag har... Svart byxor, svart kappa och en t-shirt. Kommer dö. 

Bild på mig och syster från kryssningen i december.


VÄRLDENS SNYGGASTE MÄNNISKA

Kategori: Allmänt

Självklart Rosie jag menar! Gosh, så snygg...

Vaknade för ca två timmar sedan. Har sedan dess duschat, gått igenom alla appar i mobilen och suttit här vid datan. Väntar på att Jacob ska vakna någon gång... Värsta som finns är ju att bara sitta och vänta. Men men. Vi ska väl "fira" vår niomånadersdag på Ringvallen. Woho!

PERFECT-2

Kategori: New in

I måndags kom mina älskade skor. Dock med defekt. Så jag skickade tillbaka dom och beställde ett par nya. De hade också defekt... Så nu har återigen mailet henrykole. De ska kolla igenom deras lager och se om de kan hitta några felfria eller kompensera mig med något annat. Vi får se, vi får se. Hur som helst så är dem heeelt perfekta! Lite mörkare än jag velat ha dem som sagt. Men det skiter jag fullständigt i!

TVÅ NYA

Kategori: New in


Topp - Bikbok | Bikini - H&M

Igår så blev det en spontanutgång kan man säga. Var jag och massa pojkar, tills Moa anslöt sig också. Drog till heartan och hade riktigt kul! Dock var det ju inte så mycket drag en torsdag, vilket ni kanske kan tänka er. Men vi hade kul ändå. Nu ligger Jacob och kollar Batman, och jag vill äta allt onyttigt som finns typ...

UPPDRAG: STÄDA RUM

Kategori: Allmänt

Jag är liiite pedantisk av mig. Kände igår kväll att "nej, jag kan inte bo såhär". Så direkt när jag vakna så käkade jag min frukost och satte igång. Dammsög och sortera kläder. Hatar, verkligen HATAR, kläder som ligger i en byrå. Vill bara ha allt på klädhästar. Ett helt stall i mitt rum skulle vara bra.
 
FÖRE

EFTER

GIVE ME SOM STUFF

Kategori: VILL HA


Black board - Ellos | Filt - H&M | Kuddar - Village | Ljus, vas & medicinlåda - Mio | Lampa, hylla & tidnigsställ - IKEA | Bord - Chilli

Jag vill bara köpa en massa. Jag vill flytta ihop med Jacob i hans hus och inreda. Men så blir det nog inte ändå... Men man kan ju drömma lite. Bordet är jag så sjukt förälskad i! Ser ganska B ut på hemsidan. Men såg en bloggare ha det hemma och det var verkligen mycket snyggare där! Sen är det bara massa onödigt jag vill ha. Dock behöver jag en lampa (min ruttna från Rusta är så sjukt ostadig..) och tidningställ. En medicinlåda skulle också vara bra. Jag har upptäckt att mitt rum är ett stort enda apotek. Man hittar piller lite överallt haha! Så imorgon funderar jag på storstädning av rummet. Får se, får se...

BLUE AND GOLD

Kategori: Outfits

Idag har det varit en underbar dag. Solen har kikat fram och jag bara kände mig allmänt lycklig! Fick tag i "bikinin" som jag ville ha (slänger upp bild på den senare), jag hittade en jättesöt topp på bikbok och köpte skor till Jacob. Sen har jag jobbat och slitit på Scorett.

Ärmlös skjorta - Bikbok | Svarta jeans - Bikbok | Skor - Scorett | Klocka - Ur & Penn | Armband - Berlin

MYSDAG

Kategori: Allmänt

Idag har varit en bra dag. Jag gillar när man hittar på lite saker, och idag gjorde vi det. Jacob fick i uppdrag att hämta hans mamma i Läby och jag följde med. Stannade i månkarbo för en korv och sedan stannade vi för en glasspaus. Var så himla skönt väder och jag kände mig som ett barn på julafton! När jag kom hem hade jag lite paket som väntade. Ni får se vad det var i dem senare!

HOME

Kategori: Allmänt

Ligger i soffan med täcket. Kan vara det bästa som finns. Helt slut i kroppen! Inte varit min dag idag.. Först gör jag illa knät, råka vrida till det ordentligt. Sedan tappade jag mobilen i asfalten, vilket resulterade till en spricka i skärmen. De enda jag längtade till då var att komma hem till Jacob. Men nej då. Nu sitter jag hemma, med mamma. Som sagt: inte min dag.

SUNKISSED, BLONDE AND RED LIPS

Kategori: Outfits


En outfit jag funderade på i somras, men aldrig bar. Min bustier är riktigt snygg, men min tuttar är små som myggbett. Det resulterar till att bustiern åker upp och är bara så osexigt, istället för grymt sexigt. Så jag måste komma på en lösning på detta! För isf kommer ni se mig såhär i sommar, någon gång iaf.

Bustier - H&M | Kjol - Bikbok
Kjolen är alldels för stor i midjan (därav säkerthetsnålen som skymtar på första bilden..), men tar jag en mindre storlek så säger lillrumpan hejhej. Alla ska verkligen göra så korta kjolar som möjligt, bajs tycker jag.

JEFFREY CAMPBELL PERFECT PLATFORMS

Kategori: Allmänt

Ett par återkommande skor i denna blogg är just dessa - Jeffrey Campbell Perfect Platforms. Enda sen jag såg Kenza bära dem, blev jag helt kär! De är verkligen perfekta! Nu är just den färgen jag vill ha slut överallt. Hittade dessa på Henrykole. Nästan lika färg, en aning mörkare (kanske mer praktiskt?). Suckade när jag än en gång såg priset. Min farbror ringde och sa bland annat att han betalar dem. Hur underbar är han inte?! Jag gråter nästan av lycka och hoppar runt av glädje!

INSTAGRAM

Kategori: PHOTOS


Lite bilder från min instagram, där jag heter: millapersson.

STUDENTSKOR

Kategori: VILL HA

Idag kom Wicks skor som hon beställt från Ebay. Jag har beställt lika, dock en storlek större och annan färg. Storleken var alldeles för liten för henne (= jag kommer inte få på mig mina). Så jag håller på spanar efter ett par andra. Är sugen på ett par beigea, men färg skulle ju vara riktigt kul? Men mina knän och dessa pinnsmala klackar går inte riktigt hand i hand...

1. Missguided, ca 240 :- | 2. Jeffrey Campbell, Henrykole, 1500 :- | 3. Nly Shoe, Nelly, 549 :- | 4. Sugarfree shoes, Nelly, 499:- | 5. Sugarfree Shoes, Nelly, 399:- | 6. Sugarfree Shoes, Nelly, 399:- | 7. Nly Shoe, Nelly, 399:-



VALBORG

Kategori: Allmänt

Vädret var inga problem. När solen kikade fram så värmde den bra fint. Tror jag aldrig hört sån glädje som just då när solen kom fram! Verkligen alla skrek av glädje! Efter ekonomikum så drog vi till båthuset som de så vackert hette. Drack ännu mer och blev fulla och glada. Jag hade dock bara ätit en liten baguette och några jordgubbar på hela dagen, så ni förstår ju själva vilken bra kombo det blev. Istället för att må dåligt bland alla härliga människor, så drog jag hem till mamma. Fyllebadade och drack multivitamindryck. Så såg min Valborg ut! Tog endast två bilder på hela dagen, och här har vi dem! Tack alla medverkande!!