milla persson

CHURCH STREET

Kategori: Mat

Jacis bjöd på middag idag. Tog förrätt och varmrätt, sen rullade vi ut. Fyfan så mätt! Men det är ju så himla gott!! Vill inte sluta äta,,

BRACELETS

Kategori: VILL HA


Hittat en hel del billiga armband på ebay. Man hittar mycket lättare i ebayappen än på datorn. På datorn är det en hel djungel. Så rekommenderar appen. Funderar på att klicka hem några av dem. De flesta kostar runt 7 kronor styck och fri frakt. Riktigt billigt!

GOD MORGON

Kategori: Allmänt

Igår blev jag mistery shoppers offer. Haha läskigt! Men jag klarade det galant sa hon, så det kändes riktigt skönt. Lite stolt får man vara. Idag är en ny jobbdag, och jag & jenny ska luncha. Gotti!
Hitta förresten en sida där man kan göra egna skal billigt. Kanske ska göra en beställning!

ARBETSPLATSUTBILDNING

Kategori: Milla

Idag ska jag stänga med Louise. Älskar att stänga haha! Sovmorgon och sen gillar jag räkna kassan och sånt där. Tråkigt att det här är sista veckan... Vill vara kvar här varje dag! Men men, nu ska jag bara fokusera på denna dag. Sälja skor så det ryker!

BOMBER

Kategori: VILL HA


Vill ha en bomberjacka... Ginatricots tog slut direkt. Den var jävligt snygg, och billig! Denna av Fanny Lyckman är riktigt snygg den också. Gillar gulddetaljerna. Den här jackan går dock lös på 899 riksdaler. Inget jag känner att jag vill lägga på en jacka jag bara kommer använda ibland... Synd! Tips till er andra som är på jakt!

TODAY'S BREAKFAST

Kategori: Mat

Idag åt jag en favoritfrukost. Lätt vaniljyoghurt med äppel- och bananbitar i, till det en salamimacka. Önskar man hade orken att skära frukt varje morgon, så fruktansvärt gott! Och sen önskar jag att man hade sällskap varje morgon, speciellt av pojkvännen. Så mysigt med frukostar!

JEANSSHORT

Kategori: VILL HA


Jag vill bara dra på mig jeansshorts och en slapp t-shirt. Håret i en hästsvans och brillorna på snoken. Conversen eller mina vagabond ska pryda mina fötter. Ah... är det inte härligt att bara drömma? Att få sluta ögonen, och bara finnas där man vill vara.

PUSS PÅ DIG

Kategori: Allmänt


Vår första pussbild någonsin haha. Kanske inte den charmigaste, men tycker om den eftersom det var vår första (hehe tönt, jag vet). Vi har haft en liten dålig start på vår kväll. Så nu hoppas jag det vänder här snart. Blir fotboll ikväll iaf. Se Zlatan och äta chips och dipp, "fem av fem skor" som jag skulle sagt på Scorett.

MELONAS BABY

Kategori: Mat


En frukost jag mer än gärna skulle trycka i mig idag.

MINIMOJEN FRISK

Kategori: Allmänt

Mini är frisk. Nästan återställd. Lite nerver som spökar bara. Så underbart! Nu ligger vi hela familjen (utan Snufflan, så klart...) och kollar på Revenge som ÄNTLIGEN börjat igen! Nej, vill inte missa något. Hej då!

TJENA BUSFRÖ

Kategori: Allmänt


Tjenare ba. Hitta en bild ba. Slänger upp den ba. Såg lite busig ut sådär ba. 

ÄR NI INTRESSERADE AV MIN MAT?

Kategori: Mat



Såg att den här kommentaren hade ramlat in. Jag älskar mat. Men min mat är tråkig. Jag äter fiskpinnar, köttbullar, falukorv... allt möjligt som bara skriker svensktråkmat! Det är liksom inget speciellt. Det är gott, och slinker ner. Men om jag äter något lite godare, eller något som gör sig bra på bild så lägger jag ju självklart upp det. Haha vem gör inte det nu för tiden? Det är lite av en trend. Träna och äta nyttigt.

Nej men vad säger ni? Blir det tråkigt om jag slänger upp lite mer mat här i bloggen? Antar att jag inte kommer få några svar här, utan ni kommer sitta där och nicka bakom skärmen. Så jag tar det hela som ett ja. 

INSTAGRAM

Kategori: PHOTOS


millapersson@instagram
 
Jag försökte tidigare att blogga från mobilen, men det vill inte gå ibland.. Tänkte försöka blogga mer privat och inte så personligt hela tiden. Blir mycket "jag vill ha" och inspiration. Så gör ett försök nu. Gick upp halv åtta. Jacob åt frukost med mig då, helt otroligt! Då blev jag glad. Öppnade butiken med Pernilla och dagen flöt på. Efter jobbet gick jag till gymmet. Körde på ett tag. Slog i huvudet i skivstången, vilket resulterade i yrsel... Så min dag slutade i sängen. Med alvedon och gossip girl. Precis kollat klart på världens bästa Grey's anatomy. 

Nu ska jag ringa Jacob och säga godnatt. Försöker bestämma mig om jag ska läsa boken eller om jag ska kolla gossip girl innan jag somnar? Hmm... i-landsproblem!

MILLAx3

Kategori: Milla

 

It's the inside that counts

Kategori: VILL HA

Okej. Idag när jag gick igenom marknadsinfo't, så såg jag världens snyggaste väska. Den SKA jag ha! Så i helgen ska jag försöka få med mig pappa till Valbo. Ska finnas sju stycken väskor kvar där, så hoppas verkligen att den finns kvar till i helgen! I kanterna, där man kan öppna med dragkedjorna, så är det leopardmönster. Dööör så snyggt!

PÅKLÄDD OCH REDO

Kategori: Milla

Nu sitter jag på tåget och det är på gränsen till att jag svettas. Har dragit på mig långkalsonger och underställströja under, + min varmaste vinterjacka. Så nu jävlar om jag fryser ute!!

SAKNAR MIN POJKVÄN

Kategori: Allmänt


Just nu saknar jag min pojkvän väldigt mycket. Inte träffats sedan i tisdagsmorgon, då vi bara sa hejdå till varandra i stort sätt. Så man kan nästan säga måndag. Alltså nästan en vecka utan varandra. Senast vi var ifrån varandra så länge var när jag var i Falun, fast då var det bara fem dagar max... Så nu saknar jag honom med all rätt! Ska åka och överraska honom. Han tycker jag är en dålig flickvän som inte kollar på alla hans tusentals matcher. Så nu ska jag åka iväg och frysa ihjäl för hans skull. 
 

SMINKHÖRNA

Kategori: VILL HA


Nu vill jag också ha en sminkhörna efter Wicks present... Fast det har jag ju velat ha länge. Jag vill bara börja riva ut allt skit hemma hos Jacob så att man kan börja med småfix. Så som kanske måla där tapeterna är sönderrivna. Sen kan jag få sätta upp min sminkhörna där hihi. Många drömmar! Att flytta ihop känns väldigt långt borta...

thirty-two

Kategori: New in


Skönaste tröjan ever! Vill nästan köpa den vinröda också som är på rean. Fick lillasysters svarta, för hon gillade den inte. Men jag fullkomligt älskar dem! Så denna kommer också att användas flitigt.

Ginatricot, 99:-

SOMETHING NEW

Kategori: Allmänt

Idag jobbade jag 11-17. Var längesen jag jobbade, så kändes riktigt skönt! Var mycket folk emellanåt, vilket är så himla kul. Hjälpte världens sötaste flicka. Var kanske 9-10 år och ville ha ett par ballerina med rosett. Hon var så söt i allt haha! Efter passet sprang jag in på gina innan de drog ner gallret och köpte en tröja, som jag tycker jag var värd. Favorittröjan i annan färg! Slänger upp bild sen.

GRÖNT ÄR SKÖNT

Kategori: New in


Under julklappsshoppingen köpte jag ett nytt ljus. Ville ha ett litet vårigare? Haha härlig färg är det ju, men inte direkt vårigt... Vill köpa pastelljusen som finns på Åhlens. Så härliga! Älskar färg! Älskar sommar och vår. Får elda upp det här fort så jag måste köpa ett nytt hehe.

NEW SHOES

Kategori: New in


Favoritmodellen, helt klart! Idag fick jag hämta hem mina älsklingar. Hur sköna som helst och snygga. 560 kronor fattigare, men så värt det. Det får vara mina preliminära studentskor. Råkar jag komma över några mer studentaktiga, så får det bli dem. Men dessa vet jag iaf att jag kommer kunna använda mycket i sommar.

Scorett, 799:-

ENKEL & TRÅKIG, MEN SÅ SKÖN OUTFIT

Kategori: Outfits



Stickad tröja - Ginatricot | Jeans - Bikbok | Stövletter - Skopunkten

PEARL COLLAR

Kategori: Outfits



Skjorta - Vero moda | Stickad tröja - JC

ETT MINDRE LYCKAT KOLLAGE

Kategori: VILL HA



Idag ville sig inte de snygga accessoarerna hoppa fram på rutan. Jag hittade iaf dessa, som jättegärna skulle kunna få ligga på min sängkant imorgonbitti när jag vaknar. Jag vill speciellt ha tygväskan i det vänstra hörnet. Giraff möter leopard, bra kombo!

Tygväskorna, brillorna - Bikbok | Plånbok - Topshop | Sandaler - H&M | Kedjor - Google

BJÖRNBEBIS

Kategori: Allmänt

Minimoj börjar bli frisk. Peppar peppar! Sån lättnad! Det värmer i hjärtat att bara se honom ta ett steg. Idag mjauade han efter mat också. Vilket man tycker är lite drygt i vanliga fall, men nu blev jag så glad att jag nästan fick en tår i ögat. Saknat det! Nu ligger han i mitt knä och myser framför fuskbyggarna. Åh, är bara så tacksam över att få ha honom kvar, här hos oss!

SURPRISE, SURPRISE SIS!

Kategori: Allmänt


I tisdags fick jag en snilleblixt.Jag ville ge min lillasyster en sminkhörna i födelsedagspresent. Snabba ryck, och dagen efter hade jag både spegeln och bordet hemma. Idag efter hon dragit till skolan. Städade jag hennes rum. Skruva ihop bordet och packa upp spegelen. Bytte ut lite kläder på klädhästen för lite mer vår- och sommarkänslor. Vek alla kläder i hennes byrå och satte upp ett kollage på hennes vägg. Spegeln ska sättas upp imorgon. Hade ingen väggborr hemma, så pappa svänger förbi imorgon. Sen saknas även den optimala lampan för ett sminkbord. Ni vet den med glödlampor från ikea som heter MUSIK. 

Detta gjorde mig bara 288 kronor fattigare, och hennes rum ser nästan helt nytt ut! Så om man vill lägga ner lite mer pengar så kan man ju absolut få snyggare. Men jag ville inte kosta på mig alldeles för mycket till henne hehe. 

Bord VIKA AMON och spegel KOLJA - ikea | sminkställ i akryl - Muji, Åhlens | I paketet fanns denna akrylbox från Jysk.

SUN KISSED AND WHITE HAIR

Kategori: Milla


Älskar att håret blir vitt på sommaren. Bleks så in i norden! Men jag gillar det. Man ser brunare ut. Saknar värmen nu. Snälla snälla, kooom! Jag vill slippa min dunjacka mest av allt i hela världen. Jag vill kunna trippa runt i min ballerinor med nitar och leopardmönster. Låta ansiktet vila från smink och gömma sig bakom de tonade glaset (plasten) i solbrillorna. Vår du är välkommen, mer än gärna. Stig på. Gör det bara. Jag ger dig en spark i baken. Kör bara kör. KOM!

Hur klyschygt inlägg var inte det här då? 

LASHES

Kategori: Allmänt


Gick igenom min gamla blogg och hittade dessa fransar haha! Drag queen! De ligger fortfarande i min byrålåda och väntar på att få bli använda. Köpte tre par lite annorlunda lösögonfransar för 39 kr. Roligt att testa. Dock aldrig kommit till användning. Kanske får bli till halloween eller något liknande? 

INSPO

Kategori: Inspiration


bilder: google.

Även fast jag är sjuk så gillar jag när saker händer. Jag har kommit på en jättebra idé. Nu hoppas jag bara att det blir lika bra som det är i mitt huvud. Så medan jag inte kan jobba fysiskt, så får jag låta kreativiteten flöda. Det kan nog bli riktigt bra det här!

Box it

Kategori: New in

En ny box! Vi får se var den ska stå och vad den ska fyllas med. Gillar den iaf. Än så länge har jag skönhetsprodukter i den.

SJUK

Kategori: Allmänt

Vaknade inatt runt två med världens magont. Sen i två timmar så gick jag på toa och spydde om vartannat. Riktigt illa var det. Somnade till slut på Jacobs hårda kökssoffa. Vaknade runt sex igen och gick in till sängen. Spydde lite till och sov sedan. Dagen har sett ut lite så. Har troligtvis åkt på vinterkräksjukan... Helt matt. Men jag dricker proviva blåbär och avslagen cola. Kollat igenom nästan hela säsong ett av Revenge. 

Hoppas jag blir frisk till på fredag. Ska nämligen jobba på lördag, och jag behöver verkligen pengarna!! Men nu vet ni varför bloggen kanske blir tom ett tag framöver. 

CHAIN OF GOLD

Kategori: New in


Äntligen så har jag min guldkedja! Har letat intensivt i 1,5 vecka. Kollat varje dag på deras hemsida. Gått i butiken i stan några gånger i veckan. Åkt till boländerna och Gränby. Gått i alla H&M-butiker som ligger mitt i stan i Sthlm. Fanns ingenstans. Men idag kom Johanna in och sa "Det finns i Gränby nu igen!" Så jag drog dit på lunchen och fann det. Lycka!

SAKNAR GYMMET

Kategori: Träning

Saknar son sagt gymmet. Men efter en dag på Scorett är jag heeelt slut. Går hela dagarna, fram och tillbaka. Vill bara sova när jag kommer hem... Ska försöka ta mig dit imorgon efter. Kanske kan få sluta lite tidigare för att det är fredag hehe. Nu ska nybadade jag lägga mig i en nybäddad säng, och kolla på gossip girl. Stearinljusen är tända också, så mysigt!

HANNASINSPO

Kategori: Inspiration

SCORETT

Kategori: VILL HA


Hur glad blev jag inte när jag såg att Scorett ska få in förra årets hit i svart mocka?!?! Jag har ju denna modell fast i cognac. Älskar dem! Så lätta att gå i och älskar verkligen färgen. Men jag tänkte flera gånger förra året "det är synd att de inte är svarta ibland alltså.." och nu ska de komma i svart! Åh! Nu inväntar jag bara leveransen till butiken. Sen ska jag prova, skutta av glädje och köpa dem!
 
Scorett 799:-

EGNA KLÄDHÄNGARE

Kategori: Allmänt


bilder från google och Sara Stenberg återigen. 

Vill ha en snygg och egen klädhäst/klädhängare. Har kikat runt lite överallt på nätet, men perfektionen fanns såklart hos Sara Stenberg (de bilder med rocken och vita skinnvästen, och dior & victoria secret's påsarna). Billigt och snyggt. Ska prata med min far. Jag är ju inte sådär jättehändig och tålamodig, så får prata med honom. Får bjuda honom på fika eller något haha! 

GOLD AND LEOPARD

Kategori: New in


Nytt in! Dock inte riktigt säker på skorna. De är inte riktigt lika snygga på, som de är på bilden. Jättesvårt... Det är ju trots allt två hundra kronor. För min lilla tajta plånbok är det en del (två inträden till heartan hehe). Men jaja, de kan vara fina att ha som accessoarer på någon hylla eller något annars. 

Skor - H&M, 199:- | Halsband - Cocoo.se, 295:- | Armband - Ur&Penn, 20:-

STUDDED BRA

Kategori: VILL HA

EN GAMMAL BILD

Kategori: Milla


En gammal bild på mig. 1,5 år för att vara ungefär exakt. Har inte mycket mycket bilder på lager. Lägger upp dem jag tar direkt i stort sätt. Men jaja, tänkte mest bara säga "tjena". Idag ska jag få gå igenom stängning på Scorett. Första gången. Kan väl inte vara så svårt.

Nu börjar även vår- och sommarskor komma in i butiken, så skynda fynda!!

MINIMOJ, MIN GULDKLIMP

Kategori: Allmänt

 
Minimoj har fått nå fel. Han mår inte bra, och vi vet inte vad vi kan göra. Han äter inte, sover inte, går inte på toa... Allt detta började idag? Jag vet inte riktigt, eftersom jag inte var hemma igår. Han sprang iaf in i väggen hos Wick tre gånger i söndags. Antagligen var han rädd för att det var så mycket folk där. Men å andra sidan så är jag ju ingen motsvarighet till Cesar Milano... Tror det kan vara hjärnskakning. Men vad kan vi göra åt det?


Så.Jävla.Orolig. Om han dör (tror jag dock inte, men tänk OM), vet jag inte vad jag gör. Det får bara inte hända. Aldrig någonsin. 

Hur kan man känna så för en katt tänker ni. Men Minimoj är ingen vanlig katt. Det vet nog de flesta om. Han är inavel (vilket gör att han inte växer, hur bra är inte det?! assött), skelögd, kan inte tvätta sig själv, låter som ett lamm när han jamar, älskar att bli buren som en bebis på höften och hänga över axeln m.m. Han är ett lyckopiller på fyra ben som ger en så mycket kärlek. Hoppar upp och väcker en med att stångas i huvudet sådär mysigt. Ja vad mer kan jag säga? Han är perfekt, på sitt vis.

NLY SHOES / LILLIE

Kategori: VILL HA


Den här modellen är ju så jäklas snygg! Min lillasyster har beställt ett par från missguided som är riktigt snygga. Önskar att Scorett kunde få in en liknande, så man kunde få lite personalrabatt haha! Dessa är från nelly.com och kostar 379 riksdaler. Inte ett farligt pris, men jag har spanat in ett par som kommer in till Scorett om ett tag. Och är man fattig, så måste man helt enkelt prioritera... 

SPACE TIME

Kategori: Milla

ORREFORS BY KARL LAGERFELD

Kategori: VILL HA

 

Snyggaste glasen någonsin! Både i sex and the city och i gossip girl återkommer dessa glas om och om igen, och jag fullkomligt älskar dem! Måste ha helt enkelt. Men de kostar 700-800 kronor styck, så det får kanske bli om några år hehe... 

STOCKHOLM MED FAMILJEN

Kategori: Allmänt

Det var väldigt mysigt i Stockholm. Jag hittade inte halsbandet... och inget annat heller för den delen. Jag gick och kollade på ALLA H&M som finns i stan. Fanns ingenstans! Helt värdelöst. Men mat på Jensen's gjorde de hela lite bättre. Lite som Church Street. Fast lite sämre och mycket billigare. Absolut något ni borde testa när ni är där. Lunchbiffen eller Jensens favoritbiff är riktigt bra! 

Sen igår kväll var jag jättesugen på krogen, men så blev det inte. Utan istället satt jag och Jacob och drack groggar med mamma och Hasse. Vi spelade fuck the dealer och plump bland annat. Jättetrevligt! Så denna helg har varit väldigt väldigt bra. Fler sådana helger säger jag!

 
 

GOLDEN CHAIN

Kategori: New in


Nytt halsband. Fick det av Wick i utbyte att hon fick min två och ett halvt år gamla väska. Haha lätt värt det! Så nu har jag äntligen ett guldhalsband i samlingen, och fler ska det bli kan jag lova er. Ska försöka fylla en egen galge med guldsmycken. Har ju en som är full av silver redan.

Cocoo.se, 295:-

SUGEN?

Kategori: Mat

Svar: Ja, men lite grann då... Var fan förra året vi var där sist. Borde bli en vända snart. Kanske kan unna mig det när jag får lön från Scorett nästa gång. Det är ju så gott! Bara jag som totalt älskar deras krispiga sallad? Salladen är så viktig för mig. Sätter liksom pricken över i:et!

HAIR DONUT

Kategori: Outfits


I torsdags gick jag runt med en donut i håret. Hur skönt som helst! Varför har jag inte det oftare? Hmm, får ta och bli en ändring på det. Skönt när håret ligger på ett och samma ställe liksom. Sen gillar jag när det ser lite slarvigare ut, så drar gärna ut några hårtesar här och där. 

Tröja - Bikbok | Halsband - Gammalt, H&M | Svarta jeans - Bikbok

HEMKLICKAT!

Kategori: VILL HA

MYS I SÄNGEN

Kategori: Allmänt


Just nu ligger jag i sängen. Men tända ljus på byråerna, musik i högtalarna och en vodka redbull i handen. Helt normal kväll? Nja, jag är sjukt sugen på krogen, här i Uppsala dårå. Jossi frågade om Gävle imorse, men nja. Lite långt att åka dit nu känner jag, och lite sent att fråga om hon vill komma hit nu... Ska försöka få med mig Jacis iaf. Kanske fler sugna. Vill dansa med tjejerna egentligen ju!

EGOBOMB

Kategori: Milla

STOCKHOLM

Kategori: Milla

Idag bär det av till Huvudstaden för lite shopping och mat med familjen. Älskar verkligen såna här dagstripper! Jag ska iaf fortsätta leta efter ett halsband. Kollat på alla H&M i Uppsala. Men det är sopslut. Hoppas verkligen att det finns något kvar i Sthlm... Ni får en bild från gårdagen.